07 de febrer, 2008

De passeig pel Parlament (de Catalunya)



Deien que si el Parlament era molt petit, que allà s'hi anava a escalfar la cadira, que els parlamentaris son una "raça" amb pedigrí propi, que ... Doncs bé, segurament moltes d'aquestes afirmacions es queden curtes; i ahir, 6 de febrer de 2008, vàrem poder comprovar-ho per nosaltres mateixos.

Uns quants (els qui vam voler, ja que convidats ho estàvem tots els de tercer de Dret grup 2 de la UPF ["patrocinat" per Antoni Bayona]) vam estar allà, al mig del "meollo" (en català: "moll"). La prova l'hem tingut aquest matí.

Com cada dia... he agafat el bus per anar a la ciutat de tots (tot i que acompanyat del meu `lisiat´ germà). De "volta i cop" (jo encara mig sobat), em diu:
- "Oye... que sales en el Periódico"
I jo penso... ¿mmmmmm ehhmmnnn.... ajá ajá si, comorrrr?

Y efectivament... aquí estem:
Bé, a la primera fila hi ha 5 senyors asseguts (a qui el diari no identifica per nom, jejeejejje) i, ara sí, el que ens interessa, a la fila superior... i començant per l'esquerra en direcció a la dreta-->

Ivó Coca!(creu que tot és una broma) Aleix Piqué!(busca aviam si troba algú amb "similituds cognomils" pero no el troba) senyor d'ulleres! Evelio Miñano!(en un altre món, liofilitzant-se) Senyora/Noia d'ulleres! Bernat Domeyo!(el qui s'amaga, casi casi aconsegueix no sortir)i Josué Aguilera (concentrat, amb el tap del Bic a la boca).

Així que... neu amb compte... si mai aneu al Parlament, una càmara de fotos pot estar esperant-vos!

Per cert... la foto és (suposo) copyright de elPeriódico... si em volen demandar per "ús indegut de material aliè" (existeix això?? weno segur que quelcom semblant sí) dir-els-hi que cap problema, però que recordin que les "voltes de truita" (¿com s'en deia d'això en llenguatge una mica més acurat?) per no haver demanat permís per difondre els nostres "getus" al diari, també poden passar. [Oiiiiii que no sé perquè faig aquest tipus d'avisos encara semblarà això un xantatge xD].

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No sé si has leído "Siete domingos rojos" de Sender. Tu comentario me recordó al anarquista que visita las cortes constituyentes de la II República, es un buen comienzo de libro, y es también una buena entrada tuya. Un abrazo, Roberto Carballo (www.robertocarballo.com)

Anònim ha dit...

Hola Inveterat, molt ben buscada la entrada i la foto. Sembla que s' et pot trobar a tots els actes importants de la nostra cultura.. Cada dia tinc més clar que el teu sobrenom ("Inveterat") és menys adient per a tu, i més adient per a qui llegim els teus "posts". Excel·lents reflexions les teves.. si Senyor! Salutacions cordials d' un admirador (sería millor admiradora, no?) secret. Ciau!

Josué ha dit...

Gràcies anònims, gràcies (Sí, tan de bo pogués dir "anònimes" XD jejeje).
SALUTACIONS!!